Apoteka Filly Farm

Apoteka

Adresa: Bagljaš, Zrenjanin

Telefon: 0233150266

Mobilni: 062239306

E-mail: nevena.maksimovic@fillyfarm.rs

Radno vreme danas: 07:30 - 20:00

 • Ponedeljak:
  07:30 - 20:00
 • Utorak:
  07:30 - 20:00
 • Sreda:
  07:30 - 20:00
 • Četvrtak:
  07:30 - 20:00
 • Petak:
  07:30 - 20:00
 • Subota:
  07:30 - 15:30
 • Nedelja:
  07:30 - 13:00
Ocena korisnika: Nema ocena
Ocena korisnika: Nema ocena

O nama

Lanac apoteka Filly Farm nastao je 2003. godine u Velikoj Plani. Od samog otvaranja prve apoteke pa sve do danas, lanac Filly apoteka je rastao i razvijao se. Postepeno, godinu po godinu, sticao je Vaše poverenje i pozicionirao se na tržištu. Ponosni smo na činjenicu da naš sistem obuhvata više od 100 apoteka i da se pored većih gradova u Srbiji, znatan broj naših apoteka nalazi u manjim mestima i selima širom zemlje. Na taj način činimo prvu liniju zdravstvene zaštite pristupačniju svima. Dostupnost lekova kao i njihova pravilna upotreba, ali i suplemenata i dijetetskih proizvoda, pa i kozmetike, ključni su za zdravlje i svakodnevnicu ljudi. Naši farmaceuti koriste svoje znanje, stručnost, iskustvo ali i empatiju ka pacijentu, kako bi svakom individualno pristupili i pronašli adekvatno rešenje, naglašavajući sve benefite, pravila ali i ograničenja terapije. Kako su farmaceuti u najčešćem kontaktu sa pacijentima, edukativna i informativna uloga farmaceuta predstavlja osnovu savremene apotekarske prakse. Unapređenjem celokupnog apotekarskog sistema doprinosimo boljem kvalitetu u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite, što svakako dovodi i do poboljšanja kvaliteta zdravstvenog sistema, i što je ključno, prevenciji bolesti i promociji zdravlja.

Ponuda usluga i proizvoda

Naš cilj jeste oduvek bio briga o zdravlju pacijenata, a sa širokim asortimanom, brojnim akcijama i promocijama, kao i stručnim i ljubaznim savetovanjem od strane farmaceuta i farmaceutskih tehničara, uspeli smo da pomognemo u rešavanju mnogih zdravstvenih problema i prevenciji istih.
Tu smo da uvek saslušamo, ponudimo stručan savet i najbolju uslugu. Da bismo našim sugrađanima, komšijama, ponudili više – učinili smo dostupnim i najkvalitetniji asortiman kozmetike, pomoćnih medicinskih sredstava, kao i hrane i opreme za bebe. Na jednom mestu možete kupiti sve što vam je potrebno po veoma pristupačnim cenama, što i čini naš lanac apoteka prepoznatljivim i cenjenim dugi niz godina.

Ponuda usluga i proizvoda:

• Izdajemo lekove na recept
• Širok asortiman dijetetskih suplemenata, kozmetike, hrane i opreme za bebe
• Svakodnevne akcije
• Promocije
• Program lojalnosti
• Pokloni uz svaku kupovinu
Cenovnik
PROGRAM LOJALNOSTI

Uz karticu lojalnosti apoteke Filly Farm ostvarujete pravo na dodatne popuste, kao i poklone.

Za sve pacijente spremili smo i specijalan program lojalnosti. Prilikom svake kupovine iznos računa se sabira i pacijenti imaju pravo da odaberu poklone sa poklon police kada zbir računa na kartici pređe 5.000 dinara.

Kako da postanete deo Filly programa lojalnosti?

U svakoj od naših apoteka možete popuniti pristupni formular. Nakon toga automatski ćete postati deo programa lojalnosti. Svaki iznos računa se sabira, a kada sakupite 5.000 dinara očekuje Vas poklon.

Kako da proverite iznos na Filly kartici lojalnosti?

Iznos na Filly kartici lojalnosti možete proveriti u svakoj našoj apoteci.

Kakvi pokloni Vas očekuju?

Za Vas smo spremili veliki izbor sredstava za čišćenje kuće, ličnu higijenu, kao i dijetetskih suplemenata
Pokloni se nalaze na jasno označenim policama u našim apotekama.
Akcije
Komentari korisnika