Golf Centar

Golf Klub i restoran

Adresa: Zrenjaninski put bb, Žabalj

Mobilni: 0646442722

E-mail: info@golfclubcentar.rs

WEB sajt: golfcentar.rs/

Radno vreme danas: 08:00 - 22:00

 • Ponedeljak:
  08:00 - 22:00
 • Utorak:
  08:00 - 22:00
 • Sreda:
  08:00 - 22:00
 • Četvrtak:
  08:00 - 22:00
 • Petak:
  08:00 - 22:00
 • Subota:
  08:00 - 22:00
 • Nedelja:
  08:00 - 22:00
Ocena korisnika: Nema ocena
Ocena korisnika: Nema ocena

O nama

Ako ste umorni od gradske buke i jedino što vam treba su mir i tišina onda vas pozivamo da nas posetite!
Golf Centar smešten je u samom srcu Vojvođanske ravnice, neposredno uz magistralni put Novi Sad – Zrenjanin, u opštini Žabalj.
Osnovan je 2001 godine kao jedini teren u Vojvodini sa ciljem popularizovanja golfa u Srbiji, u sklopu komplexa izgradjen je i restoran internacionalne kuhinje.
Organizacija proslava je nešto po čemu smo prepoznatljivi, postoji nekoliko ponuda za sve goste koji žele da važne datume obeleže kod nas.
Zelena oaza Golf Centra pravi je odmor za oči a ukoliko do sada niste imali priliku da se upoznate sa golfom možete se oprobati u u demonstrativom času golfa ili proći golf obuku/akademiju kako biste osetili sve čari ovog sporta.
Vrata našeg restorana su otvorena da uz kafu, gurmanske specijalitete ili desert maksimalno iskoristite lep dan i sumirate sve utiske!

Ponuda usluga i proizvoda

Golf Centar, pravo je mesto za sve one koji žele na trenutank da zastanu i u potpunosti se opuste i prepuste zvucima prirode.
Ovo mesto krasi i restoran za sve one koji žele da pojedu prave gastronomske specijalitete. Ljubitelji golfa imaju priliku da sa svojim kolegama, prijateljima ili poslovnim saradnicima odigraju partiju ili dve, a za one koji se još nisu oprobali u ovom fantastičnom sportu, uvek je na raspolaganju tim koji će ih obučiti.
Golf Centar, sa svojim ljubaznim i profesionalnim osobljem, otvorenih vrata dočekuje sve one koji žele da organizuju bilo koju vrstu proslave, venčanja... ali i one koji bi želeli samo da uživaju u svom omiljenom sportu, u golfu, ili bi uživali u miru i tišini koju Golf Centar pruža.
Dobrodošli.
Akcije
Komentari korisnika