Rent a Car Talija

Rent a Car

Adresa: Kralja Petra I, Zrenjanin

Mobilni: 069772737

E-mail: rentacartalija@gmail.com

WEB sajt: www.rentacartalija.rs/

Radno vreme danas: 09:00 - 21:00

 • Ponedeljak:
  09:00 - 21:00
 • Utorak:
  09:00 - 21:00
 • Sreda:
  09:00 - 21:00
 • Četvrtak:
  09:00 - 21:00
 • Petak:
  09:00 - 21:00
 • Subota:
  09:00 - 21:00
 • Nedelja:
  09:00 - 21:00
Ocena korisnika: Nema ocena
Ocena korisnika: Nema ocena

O nama

Putovanja nas oplemenjuju, stvaraju nova životna iskustva, sećanja i izazove. Bilo da je u pitanju službeni put ili sa vama dragim osobama, potreban Vam je sigurno i pouzdano vozilo za prevoz. Danas je sve češća potreba ljudi za iznajmljivanjem vozila, što je mnogo povoljnija i udobnija varijanta od oslanjanja na taxi ili gradski prevoz.
Uvidevši prostor za napredak i inovaciju na tržištu za iznajmljivanje vozila, rešili smo da osnujemo svoju agenciju – rent a car “Talija”. Naša vozila su dostupna za iznajmljivanje za putovanje u zemlji, inostranstvu ili za gradsku vožnju.
Rent a car Talija proširio je svoj vozni park novim ekskluzivnim vozilima. Sada u ovom rent a car-u možete iznajmiti vozila kao što su Porsche Cayenne, BMW X1, Mercedes E klase, Audi Q5, Opel Insignia i mnogi drugi.
Ako imate malu decu, obezbeđeno odgovarajuće auto sedište za dete. Sva vozila su osigurana, servisisirana i dobro opremljena. U slučaju kvara, Atlas osiguranje obezbeđuje pomoć na putu 24h/ 7 dana u nedelji. Pomoć obuhvata prevoz putnika, smeštaj u hotelu, kao i dovoženje zamenskog vozila.
Za rent a car Talija specifično je da nema plaćanja depozita, kao ni ograničenja kilometraže! Takođe, postoji mogućnost isporuke vozila na adresu koju želite. Ovo važi za teritoriju Zrenjanina, Novog Sada, Beograda i okoline.

Ponuda usluga i proizvoda

Rent a Car Talija u ponudi ima sledeća vozila: Porsche Cayenne, BMW X1, Mercedes E klase, Audi Q5, Opel Insignia i mnogi drugi, ako imate malu decu, obezbedjena su odgovarajuća auto sedešta. Sva vozila su osigurana, servisirana i dobro opremljena. Nema plaćanja depozita, ni ograničenja kilometraže. Postoji mogućnost isporuke vozila na adresu koju vi želite.
...na vama je samo da putujete!
Akcije
Komentari korisnika