Ribarnica Bucko

Uslužno pečenje ribe, spremanje ribljih specijaliteta, riblji ketering, prodaja sveže ribe

Adresa: Koče Kolarova 4, Zrenjanin 23000

Mobilni: 0614070107

E-mail: danilomaljugic84zr@gmail.comd

Radno vreme danas: 08:00 - 17:00

 • Ponedeljak:
  08:00 - 17:00
 • Utorak:
  08:00 - 17:00
 • Sreda:
  08:00 - 17:00
 • Četvrtak:
  08:00 - 17:00
 • Petak:
  08:00 - 17:00
 • Subota:
  08:00 - 15:00
 • Nedelja: Neradni dan
Ocena korisnika: Nema ocena
Ocena korisnika: Nema ocena

O nama

Ako nemate ideju šta da Vam se danas nađe na porodičnoj trpezi ili jednostavno želite da za sebe i ljude koji su Vam dragi obezbedite zdrav, a pritom i ukusan obrok – naša ribarnica Bucko ima odlično rešenje za Vas!
Pružamo Vam raznolik asortiman nakvalitetnije ribe, rečne i iz mora, uvek sveže i spremne za upotrebu. Između ostalih proizvoda izdvajamo oradu, filete dimljene skuše, hobotnice, špikovanog šarana, i prelepu riblju čorbu, spremljenu na jedinstven način, a za sve one koji su sanjali o tome da jedu ribu i da ne vade riblje kosti tu je - SVEŽA KEČIGA! Pečena riba i specijaliteti od ribe mogu se naći na Vašem meniju za proslave ili u keteringu za osoblje firme. Osim keteringa i kompletnom ribljeg menija za proslave, vršimo i dostavu salata, kanapea, kao i hladnih salata sa gamborima. Naš tim je uigran, sa dugogodišnjim iskustvom i ljubavlju prema radu sa ovakvom vrstom proizvoda. Uslugu uvek držimo na profesionalnom nivou, tako da smo uspeli da sačuvamo mušterije tokom godina, kao i da privučemo nove ljubitelje ribe da i oni postanu naši stalni posetioci i zadovoljne mušterije.

Ponuda usluga i proizvoda

Ribarnica u Zrenjaninu – Bucko, svakim danom Vam pruža ukusan asortiman riblje hrane i specijaliteta od ribe. U ponudi su:
Rečna riba / Morska riba / Brancin
Orada / Hobotnice / Špikovani šaran
Riblja čorba / Specijaliteti od ribe / Pečena riba
Hladna salata sa gamborima / Ketering za firme
Ketering za proslave / Dostava kanapea i salata
DOSTAVA na kućnu adresu
Akcije
Komentari korisnika