Tanego Beauty & Epil Salon

Kozmetički salon

Adresa: Obilićeva 1 prvi sprat, stan broj 2, Zrenjanin

Mobilni: 069773356

E-mail: tanego.salon@gmail.com

Radno vreme danas: 09:00 - 20:00

 • Ponedeljak:
  09:00 - 20:00
 • Utorak:
  09:00 - 20:00
 • Sreda:
  09:00 - 20:00
 • Četvrtak:
  09:00 - 20:00
 • Petak:
  09:00 - 20:00
 • Subota:
  09:00 - 15:00
 • Nedelja: Neradni dan
Ocena korisnika: Nema ocena
Ocena korisnika: Nema ocena

O nama

TANEGO BEAUTY & EPIL SALON jeosnovan sa idejom da savremenoj ženi omogući da bude sveža, lepa i spremna za novi dan puna samopouzdanja. Pažljivo smo birali najbolje od najboljih, kada su u pitanju profesionalna kozmetika i kozmetički aparati i jedva čekamo da nas posetite. Naša inspiracija je lepota. Lepota koliko god da nam je data, ona se gradi, a i neguje. Mi želimo da gradimo lepotu koja je prirodna, jednostavna, svedena i nenametljiva, koja se ne bori za pogled, ne zamara, ali se nameće tako jako da vas osvaja večno njenom čudesnom magijom.
U našem salonu, sebi možete priuštiti, epilaciju najsavremenijim diodnim laserom (HAIR AWAY) kao i profesionalne tretmane lica i tela. Za oblikovanje tela i tretmane lica, naša preporuka je, VelaShape 3 uređaj koji je FDA odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka, butina, bokova, nadlaktica i zadnjice. Ovaj tretman je popularan u celom svetu jer je neinvazivan, udoban i vrlo brzo dovodi do poboljšanja stanja problematičnih oblasti na telu. Daje rezultate koje je teško postići drugim metodama ili aparatima. Tu je i naš tretman kiseonikom JET PEEL-om, ali o svemu tome u rubric “Ponuda usluga i proizvoda”
Sve naše kozmetičke aparate objedinjuje sledeće: proverena tehnologija, priznata od FDA asocijacije, sa odgovarajućim CE i TUV sertifikatom kao i atestom agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije, što je dovoljan pokazatelj da smo birali ono što je bezbedno, a visoko efikasno.

Ponuda usluga i proizvoda

U našem salonu na raspolaganju su:
- laserska epilacija diodnim laserom najnovije generacije kuće BYT - HAIR AWAY
- Fantastični tretmani lica za detox kože, Higijenski tretman lica, Biološki tretmani, hemiski pilinzi usmereni na anti-age elekat ili smanjivanje pora, bora I fleka na koži, anti-age tretmani, Skin-Map tretmani , ciljanjo za određenu problematiku kože i njenu regeneraciju. Svi tretmani se mogu izvoditi samostalno ili u kombinaciji sa kozmetičkim aparatima, a o samom toku tretmana, odlučujemo posle uvida u stanje vaše kože. Kada je u pitanju profesionalna kozmetika, svoje poverenje smo poklonili italijanskoj kući Diego Dalla Palma.
- Ultrazvučno čišćenje lica, dermoabrazija, hidrodermoabrazija
- VelaShape tretmani i paketi za preoblikovanje, zatezanje i lečenje celulita
- VelaShape tretmani i paketi za podmladjivanje lica i održavanje tonusa
- VelaShape tretmani i paketi za podmladjivanje kože nadlaktica i održavanje njenog tonusa
- Nano GLOW 3D- aparaturno dubinski čišćenje pora, eksfolijacija i hidratacija, dubinsko ubacivanje hijalurona, kolagena ili peptida (kombinacija tri tehnologije: Nano peeling, Bipolarni RF, EMS stimulacija)
- JET PEEL mezoterapija BEZ MIKROIGLICA koji vrši dubinsko čišćenje i revitalizaciju, ubrizgava kombinaciju seruma dubinski u kožu, a sve to bez direktnog dodira sa kožom.
- Kavitacija i topljenje masnih naslaga
- VacumSlim48 - efikasan tretman za uklanjanje celulita i viška tečnosti iz organizma.
Akcije
Komentari korisnika